Työvoimakoulutus

Skapande av webbplatser, 15 kp

Etsi avoimia työvoimakoulutuksia

Skapande av webbplatser, 15 kp

  • Julkaistu:
  • Haku päättyy:
  • Koulutus alkaa:

Kuvaus

Vill du lära dig att skapa och hantera en hemsida? Då är denna kurs något för dig. I denna går vi igenom allt från webbdesign till lite grunder i kodning. Vi börjar med att enkelt plocka ihop en hemsida och sedan gå över till Wordpress. Wordpress är ett användarvänligt verktyg med många funktioner för dig som vill skapa och redigera professionella hemsidor. Genom denna kurs får du lära dig hur du sätter upp en hemsida och hur du hanterar olika funktioner. Vi ger dig lärorika tips på hur du skapar en grafiskt tilltalande och säljande hemsida med hjälp av inlägg, plugin och formulär.

Utbildningen är designad enligt en enkel trestegsmetod: Titta – Gör – Repetera.

Lisätiedot

STUDIESTART
Nästa studiestart är i augusti (12.8.2024). Hela kursen utförs på distans.

TILLÄGGSUPPGIFTER
Kursen består av den examensdelen Skapande av webbplatser, 15 kp i utbildningen Grundexamen inom mediebranschen och visuell framställning. Under kursen planeras och produceras olika typer av hemsidor, och i slutet av kursen genomgår man ett yrkesprov i denna examensdel.

KRAV
Du behöver ha en dator med antingen Windows eller Mac OS operativsystem. Tillgång till Teams, eftersom kursens material finns där. Under studietiden får du även tillgång till Moderskeppet som är Sveriges största sajt om foto, design, video och digital kreativitet.

STUDIERNAS LÄNGD
Individuell studietakt, vanligtvis ca. 3-6 månader.

INNEHÅLL
Du bygger upp flera hemsidor i Wordpress och lär dig hantera och redigera dess funktioner. Utbildningen fokuserar på det tekniska men du kommer även att lära dig hur du utformar sidans utseende.

ANSÖKAN
Sök till utbildningen genom att klicka på ”sök till denna utbildning” och fyll i ansökan omsorgsfullt med goda motiveringar. Om du gör en öppen ansökan utan bankkoder måste du bekräfta ansökan vid TE-byrån för att ansökan ska träda i kraft. Du kan följa din ansökans behandling via E-tjänster för personkunder på www.tyomarkkinatori.fi/sv

Intervjuer hålls via Teams. De sökande får en personlig inbjudan via SMS och e-post.

INFORMATION
Arbetskraftsutbildning är riktad till TE-byråns kunder som är arbetslösa eller löper risk för arbetslöshet. Syftet med utbildningen är att främja sysselsättningen och förbättra förutsättningarna att stanna kvar i arbetslivet. Arbetskraftsutbildningen är gratis. Under studietiden kan arbetslöshetsstöd och kostnadsersättning utbetalas.

När du vill ha råd eller du hjälp med ärenden som berör TE-tjänster, sysselsättning, hur man går till väga när man söker till en utbildning, studiernas finansieringsmöjligheter samt information om hur våra webbtjänster fungerar, ring till telefonservice för personkunder, telnr 0295 025 510, mån-fre kl. 9-16.15.

KONTAKTPERSON
Lotta Wallis, 044-520 6615, lotta.wallis@yrkesakademin.fi

  • Tarjoaja: Yrkesakademin i Österbotten ⧉
  • TE-toimisto: Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto
  • Lähiosoite: Ängskullsvägen 1
  • Paikkakunta: Närpiö, Pohjanmaa
  • Johtaako tutkintoon: Kyllä
  • Kesto: 3-6 månader
  • Ensisijainen ammatti: Mediasuunnittelija
  • Koulutuspaikkoja: 10