CAD-tekniikan verkkokoulutus

CAD-tekniikan verkkokoulutus

• Koulutus alkaa: 19.2.2024

Kiinnostaako sinua 2D piirtäminen tai 3D mallintaminen? Tarvitsetko jonkun uuden CAD-ohjelman osaamista tai päivittämistä johonkin jo aiemmin osaamaasi ohjelmaan? Tässä koulutuksessa saata erinomaiset ja ajantasaiset tiedot ja taidot ohjelmin käyttöön. Saamaasi tietoa voit soveltaa oman alasi substanssiosaamiseesi. Koulutuksen päätavoitteena on uuden osaamisen ja työssäoppimisen avulla työllistyä!

Tutustu v. -22 tehtyyn TE-liveen CAD-tekniikan verkkokoulutuksesta: https://te-live.fi/lahetykset/0yoEs3dhO. Huomioi että lähetyksessä mahdollisesti mainitut aikataulut ja hakuajat eivät liity tähän koulutukseen.

Tavoite:
Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa ja perehdyttää opiskelijat 2D- ja 3D-suunnittelun yleisiin periaatteisiin, menetelmiin ja käsitteisiin siten, että opiskelija pystyy käyttämään opittuja taitoja suunnittelutyössä. Koulutuksessa suoritetaan 3D-mallintamiseen ja piirustusten tuottamiseen liittyvä osatutkinto. Tavoitteena on, että opiskelija työllistyy alan työtehtäviin.

Koulutus on tarkoitettu eri alojen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joiden työllistymistä edistää tietokoneavusteisten suunnittelu- ja valmistusohjelmien hallinta. Kohderyhmään kuuluvat esim. insinööri-, teknikko- tai muun sopivan koulutustaustan ja / tai työkokemuksen omaavat henkilöt. Hakijalta edellytetään alalla tarvittavaa terveyttä ja tietokoneen peruskäytön hallintaa, sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
Kullekin opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään, mitä osioita kunkin koulutettavan opintoihin sisällytetään, kesto max. 90 pv.
Koulutukseen sisällön voi valita seuraavista aiheista:
- CAD 2D (AutoCAD) 30 pv
- CAD 3 D (Inventor) 30 pv
- CAD 3 D (SolidWorks) 30 pv
- CAD 3 D (Revit) 30 pv
- Työssäoppiminen (pakollinen) 30 pv
- Työnhakukoulutus verkossa

Koulutus toteutetaan verkossa päiväkoulutuksena. Koulutus alkaa kuitenkin yhdellä lähiopetuspäivällä Porissa (paikka ilmoitetaan myöhemmin).

Aikataulu:
Haku päättyy: 29.1.2024
Valintahaastattelut: 8.2.2024 (Teams-haastattelu)
Koulutus alkaa: 19.2.2024

Lisätiedot:
Lisätiedot koulutuksen sisällöstä: SYO Juha Koivula p. 040 480 9982, juha.koivula@syo.fi

Hakeminen:
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille. Työttömyysuhan alainen työnhakija on esimerkiksi lomautettu, päättyvässä osa-aikatyössä tai määräaikaisessa työsuhteessa oleva.

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi > Henkilöasiakkaat > Haussa oleva työvoimakoulutus. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen tunnistautumalla pankkitunnuksilla, saat hakemuksesi voimaan heti. Jos hakemus tehdään avoimella lomakkeella (ilman tunnisteita), täytettyjen tietojen voimaantulo edellyttää aina vahvistamista eli henkilökohtaista käyntiä ja henkilötodistuksen esittämistä TE-toimistossa ennen koulutuksen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata osoitteessa www.tyomarkkinatori.fi > TE-palveluiden Oma asiointi > Työvoimakoulutus. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli et osallistu koulutusvalintaan tai perut koulutukseen osallistumisen, TE-toimisto selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen. Valinnat tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella, joten perustelethan hakemuksesi huolella!

Koulutuksen ajalta voidaan yleensä maksaa työttömyysetuutta ja kulukorvausta (mahdollisesti korotettuna). Lue lisätietoja kulukorvauksesta sivuiltamme: https://tyomarkkinatori.fi/palvelut/48d92f9d-b497-4670-a1cb-3f78c522661b/kulukorvaus-te-toimiston-jarjestamiin-palveluihin-osallistumisen-ajalta

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe klo 9 – 16.15 tai Koulutusneuvonnan chat-palvelu ma-pe klo 9.00 – 16.00.

• Tarjoaja: Suomen yrittäjäopisto ⧉
  • TE-toimisto: Satakunnan TE-toimisto, Harjavalta